Thursday, November 19, 2009

Eyes on fire - oricum nu are rost sa inteleg


Dormi ?
Dormeam, dar acum e dimineata

Nu stiu cine esti tu, dar ai trezit ceva in mintea mea, ai trezit niste amintiri.
Mesajele erau de genul asta, scurte si la obiect…nu avea cum sa fie, doar seamana « stilul ».Dar amintirea s-a trezit déjà. Si fac unele legaturi care mi se par putin bizare.

Mie chiar imi plac ochii aia, de fiecare data cand vad astfel de ochi sunt fascinata. Mi se parea ca e ceva obisnuit, si totusi nu este, vad rar asa ceva. Da, imi plac culorilea astea combinate, imi place cum arata impreuna, imi place raritatea lor, imi place efectul.
Mi-ar placea sa te vad, nu stiu exact de ce, poate tocmai pentru ca e imposobil, poate pentru ca imi e dor, oricum nu are rost sa inteleg.

Se zici ca de ce fugi de aia nu scapi. Mi-am creat o parere fixa despre regele junglei si m-am ferit mereu de el, mi s-a parut mereu antipatic si prea plin de el, prea mandru, prea increzator. Si acum am aceeasi parere, dar cumva se intampla ca, trecand peste partile astea negative, sa aiba un anume charm, sa aiba ceva ce ma fascineaza si reuseste sa ma atraga ca un magnet…Si totusi il dispretuiesc.



1 comment:

Anonymous said...

Nu fugi de lucruri sau oameni, interactioneaza cu ei, infrunta-i, domina-i, chiar daca sunt regi ai junglei sau cele mai slabe fiinte.
Cat despre atractia spre ceva, fie e chimie pura fie e tentatia de a cunoaste necunoscutul.

PS: It amazes me every day the way you write

RKO