Friday, November 27, 2009

Puppy eyes


N-am nevioe de asta, n-am nevoie de tine, nu va vreau pe voi.
Of cand vreodata o sa intelegeti ?
Degeab insisti, insistenta nu face decat sa ma scarbeasca. Bine, poate exagerez, dar in nici un caz nu ma face sa devin interesata.
Si cine v-a zis voua ce ne plac baietii bun ? Poate mami ? Poata surioara ? Poate o prietena ? Invatati sa nu le mai credti, treceti peste nvataturile astea.
Vrei s-o tii in puf, sa te porti frumos, sa fii printul ei pe cal alb ? Ok, ai timp destul pentru asta…dar dupa preludiu, dupa dansul imperecherii, dupa ce reuseti s-o prinzi in plasa. Pana atunci, fii tu baiatul rau, fii tu inacesibil, trezeste-i interesul.

Pana si aici mai e ceva la mijloc…poate chiar nu esti genul ei, opate chiar nu te vede asa. Dar daca joci in continuare rolul de catel, nici macar nu vei afla asta.

De ce te invat asta ? Nu ? Nu te-ai prins inca ? E clar, deschide ochii, ia-ti si o pereche de ochelari si ia lectii de citit printre randuri, de citit printre vorbe…pentru ca mie imi plac vorbele interpretabile.

4 comments:

Anonymous said...

Nu prea imi place sa comentez atacuri la persoana in general dar am vazut o oarecare tendinta a oamenilor de a le face pe bloguri, wall-uri etc, de fiecare data sunt vagi fara o tinta bine definita si cu mult substrat ce necesita citit printre randuri. E ok sa iti placa vorbele interpretabile dar totusi sa te aiguri ca pricepe sic el caruia i te adresezi altfel generalizarea asta nu face decat sa sune a refulare. Ataca deschis si spune ce ai de spus direct persoanei, gasesteti curajul sa confrunti persoana, s-ar putea sa fie mai interesant asa.
Cat despre acest catel de care vorbesti, poate asa vrea sa fie el unii il plac altii nu insa el incearca si se comporta asa cu stie insa daca ai avea un baiat rau ce ai face si s-ar comporta asa permanent si nu v-ar tien in puf? Nu stiu de unde acest cliseu cu baieti buni sau rai - valabil si pentru fete - insa trebuie sa sti ce iti doresti si sa te gandesti daca merita. Un baiat rau chiar merita? Chiar straneste interesul? Sau poate e doar acea provocare daca reusesti sa il domini sau nu? Sau poate e doar o masca pe care o afiseaza dar de fapt in spatele duritaii e cel mai slab om sau in spatele celui mai slab si sensibil om se afla un sociopat? Foarte multi de sau...
Nu exista bine sau rau, sunt doar viziuni, principii si prejudecati.

RKO

137 said...

Anonymous said...

"Ataca deschis si spune ce ai de spus direct persoanei, gasesteti curajul sa confrunti persoana, s-ar putea sa fie mai interesant asa."

hmmm... :) adevar.

nu stiu cat habar ai dar oamenii sunt oameni iar cand e vorba sa etichetezi nu o sa ai succes nicio data, intocmai ca nu exista baieti buni - baieti rai, depinde doar de cum vrem sa ne comportam si cu cine, mai departe e cale, lunga.

ideear fi sa conversezi cu persoana in cauza, nimeni nu refuza o conversatie menita sa ii faca bine, chit ca nu stie.

in rest salutari :).

Pitik said...

Da, ideea e ca am pornit de la o chestiune oarecum reala si m-am lasat umpic dusa de val...bine fie, umpic mai mult :p
Cat despre confruntat, spus in fata...cum sa-i spui unui prieten ceva atat de dur? E mai simplu sa se loveasca de un refuz indirect, de un comportament neinteresat. Poate va prinde mai greu idee, dar macar nu-i va rani orgoliul :)

Si totusi cliseul exista iar oamenii sunt catalogati. Catalogatul nu e o problema, in ochii unei persoane esti cum te-ai purtat, rau sau bun.Poate restul lumii de vede altfel, dar pentru persoana respectiva esti doar una din cele doua.

Anonymous said...

Pai daca ai destul curaj dar si diplomatie poti sa ii spui in fata fara sa ii ranesti orgoliul. Pe de alta parte ce te faci daca nu pricepe, sti, o moarte rapida e mai buna decat una agonizanta, asa daca ii spui in fata termini totul rapid si lucrurile vor merge mai departe. La fel poate sunt oameni care au rabdare si care atunci cand vor sa obtina ceva chiar daca se izbesc de un refuz schimba modul de abordare, apasa alte butoane si vad ce se intampla si in situatiile sentimentale au sanse chiar sa nimereasca la un moment dat niste butoane care sa functioneze.
Daca iti place insa sa te joci cu persoana atunci poti sa il refuzi indirect si sa faceti amandoi pasi in spate si in fata.
Clisee exista si vor exista insa nu exista bine sau rau absolut, iti poti schimba parerea in timp despre cienva si asta se intampla des. In ziua de azi toti poarta atatea masti incat incep sa cred ca nici ei nu mai stiu macar cine sunt, cu atat mai greu sa iti dai tu seama cum este cu adevarat cineva

RKO