Monday, December 21, 2009

Urasc sa simt ca traiesc

Urasc iarna…Urasc frigul, urasc gerul, urasc viscolul, urasc gheata, urasc zapada…URASC IARNA.

Urasc oamenii prea euforici, urasc sa-i vad atat de veseli de parca ar fi castigat la loto, urasc cuplurile exagerat de siropoase care isi impart nume de alint si saliva in exces, urasc sa vad copiii fericiti pe sanii…Urasc Craciunul, urasc sarbatorile si reuniunile de familie, m-as izola intr-o pestere calduroasa departe de oameni…de toti oamenii.

Ce am adunat intr-un an ? Rahat, mult rahat imputit.
Am muncit pe rupte si m-am ales cu praful de pe toba, cu un calificativ prost, cu salariu stagnant si fara prima in perioada asta. Am dat prea mult si n-am primit nimic in schimb.
Alte reusite pe anul asta ? Da clar, cum sa nu, toata in aceeasi nota pozitiva, stres, nervi, suparari, timp pierdut aiurea.

Si de la ce toata ura asta ? Ce mai conteaza ? Pe cine intereseaza ?

Iar urasc, n-o sa uit niciodata cum se face asta, se pare ca incep chiar sa ma perfectionez.

3 comments:

kate said...

" m-as izola intr-o pestere calduroasa departe de oameni…"

umm caldura vine tocmai de la oameni ... nu ai sa vezi veci pestera care sa iti tina de cald inimioarei tale , fiind singurik singurik sau ei bine poate tu si un dinozaur si cam atat .

Pitik said...

Ai pus degetul pe rana la faza aia cu singura...ia degetul de acolo ca doare

Anonymous said...

Ura, un sentiment straniu, puternic, revigorant cateodata, generator de caldura si energii, refugiul multora care datorita greutatilor peste care nu pot trece ajung sa urasca totul, e perfect normal sa o faci insa nu o tine in tine, incerca sa o canalizezi, sa o directionezi in ceva, nu sa o pastrezi in tine pentru ca te distruge. Nu te perfectiona in a ura ceva sau pe cineva , perfectioneaza-te in a scapa de ea.
Sau poate acea lipsa de caldura te face sa urasti cu adevarat tot ce e cald pentru ca vrei si tu acelasi lucru.

RKO