Friday, January 29, 2010

And the Oscar goes to...


Ce este asta de fapt ?
Ce este toata povestea asta ?
Ce inseamna tot ce se intampla, sau ceea ce de fapt nu se intampla ?
Nu, nu sunt iar intr-o perioada de tranzitie, nu sunt intr-o perioada plina de dileme, nici confuza nu as putea spune ca sunt. Doar umpic iritata, doar umpic inatratata de toata tarasenia.

Ce rost are ? Sincer…care e scopul ?
Eu l-am pierdut din vedere acum cateva zile. Si nici nu sunt asa de sigura ca vreau sa-l aflu…doar ca da, sunt…deranjata…

Ce rost are un joc fara miza ?
Ce rost are sa ne ascundem in spatele unor masti de teatru ?
Ce rost are sa jucam o piesa cand de fapt nu stim scenariul si ne ratacim intre replici ?

Da, mi-a placut filmul asta, mi-a placut atat de mult incat l-as fi propus pentru Oscar, si poate ar putea sa-mi placa in continuare.
Daca scenraiul ar fi bun, daca actorii ar sti replicile, daca efectele ar fi intr-adevar speciale, daca ar exista elementul surpriza…

Inca un episod si atunci vom sti, inca un episod si vedem ce premiu meritam.

http://www.youtube.com/watch?v=4w0pFbc7Vso&feature=related

3 comments:

Anonymous said...

Foarte frumos spus. Si foarte frumoasa melodia, la aceasta ora dupa calluri interminabile a picat perfect. Spuneam ieri ca nu imi place sa interpretez ci sa ma bazez pe fapte. Acum consider unele lucruri fapte desi poate fi o eroare destul de mare. Asa ca te intreb direct: vorbesti de un joc in general sau de jocul nostru ? Ofera un raspuns si voi oferi si eu unul ca sa stim macar cat de cat scenariul. Replicile le facem pe parcurs cat sa luam Oscarul.

RKO

Pitik said...

Eh uite acum intelegi partea cu interpretatul gresit...sau o sa o intelegi.
Nu exista un joc "al nostru"
Exista jocul meu cu cineva, e viata mea cu oamenii din ea

Scenariul eu deja il am in mana, incerc sa invat replicile. Un alt actor face acelasi lucru...un alt actor care face deja parte din filmul meu

Ti-am spus ca interpretezi gresuit, n-ai vrut sa ma crezi :)

Anonymous said...

=)) vai cum nu exista ?!?!
Mor de ras, astazi nu a mai fost o piesa a fost raspunsul primit, chiar imi faceam griji ca am fost interpretat eu gresit cand am zis ceva.
Ce sa va zic succesuri cu invatatul scenariilor insa nu cred ca ar trebui sa le invatati ci sa le simtiti pentru ca altfel as reveni la eterna mea replica "i told you so"
Dar imi place in general pentru ca da nu e un joc al nostru este daor al meu ;)

RKO