Thursday, December 16, 2010

What's hidden in an empty box?


Prajitura cu ravas de azi m-a intrebat “What's hidden in an empty box?” si mi-a dat o tema de gandire.
Deci ce se ascunde intr-o cutie goala? Ce as putea ascunde eu intr-o cutie goala? Ce as putea sa pun acolo si sa nu fiu chiar eu?

Intr-o cutie goala mi-as putea ascunde amintirile. Desi ele ar fi de fapt acolo, chiar ar umple cutia, nimeni de fapt nu le-ar vedea. Si ceea ce pentru mine este o cutie neincapatoare, pentru cei din jur ar fi doar inca o cutie goala.

As putea indesa acolo fiecare Craciun care a trecut timp de 28 de ani. As umple cutia cu primele jucarii primite, cu bucatele mamei, cu jocurile copilariei, cu fiecare brad in parte, cu toate rudele pe care le-am avut aproape, si usor as ajunge la amintirile spre maturizare, mesel din ce in ce mai serioase, povestile despre trecut si despre prezent pe care am ajuns sa le inteleg.

As adauga fiecare vara, joaca in nisipul langa care am crescut, prietenii copilariei, primele vacante, calatoriile prin tara cu familia, prietenii adunati in timp, ca mai apoi sa ajung la amintirile departe de casa si la drumurile inapoi catre mare din fiecare dintre aceste veri.

As umple cutia goala cu amintirea fiecarui prieten in parte, fiecarei perosane care a insemnat ceva in drumul lung pana aici, cu toate intamplarile prin care am trecut impreuna, toate nebuniile facute si maturizarea impreuna.

Deci daca m-as uita la o cutie goala as sti ce se ascunde in ea. In cutia mea goala se ascund amintirile, si cutia se umple pe zi ce trece.

1 comment:

radiowhisper.com said...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!