Thursday, August 7, 2008

Acum EL...langa ea



In fiecare dimineatza soarele rasare in alta parte, dupa fiecare noapte prin hrube intunecate si zgomotoase soarele isi schimba locul, zorii zilei ma intampina din alta directzie. Si dau mereu cu ochii de el fara pic de somn, doar cu urme adanci ale oboselii.

In fiecare din aceste diminetzi ma uit altfel la el, il vad cu altzi ochi la prima ora...si cu altzi ochi la a doua dimineatza. Poate pentru ca intre cele doua diminetzi se schimba ora, poate pentru ca intre acele doua diminetzi trec 2 zile dormite si doua noptzi de care trag pana...pana apare el acolo sus.

Dar el mereu apare, poate azi de aici, maine de dincolo, dar stiu ca va fi acolo. Poate arde necrutzator, poate se ascunde dupa nori, dar nu scap niciodata de privirea lui vigilenta.

Si acum…o sa-i vad fatza langa ea, o sa-l vad rasarind langa ea, o sa-i vad impreuna, asha cum imi place cel mai mult. O sa-i vad imbratzishatzi intr-o stransoare incinsa, ma vor infierbanta si ma vor racori unul langa celalt.

EL si EA, el cu chipul ars, ea cu pielea ud, el cu caldura, ea cu racoarea, el cu pielea fierbinte, ea cu pielea aspra...impreuna in cea mai frumoasa poza de cuplu.

http://www.youtube.com/watch?v=8YaOZdzrZXk&feature=related

No comments: