Tuesday, May 4, 2010

Pentru ea


Deschide ochii…e soare…e cald…vantul adie dar tu nu il simti, doar il auzi vag, auzi cum flutura pe langa tine, cum shushoteste ceva fara sa il intelegi. Oricum nu conteaza ce zice, nu te intereseaza. Nu ti-a pasat niciodata de nimic, de ce ti-ar pasa acum de el.
Ridica-te, dezmorteste-ti corpul, iesi afara si imbratiseaza vara ce vine din ce in ce mai grabita. Fa cativa pasi, adulmeca aerul sarat, bucura-te de nisipul care ti-a inundat tenesii, alearga pe malul marii si striga-i ca ti-a fost dor de ea.

Timpul trece prea repede. Ea este mereu acolo dar tu esti in continua miscare, ea te asteapta dar tu fugi mereu. Nu te teme, ea nu te va abandona, ea te va astepta pana in ultima clipa, ultima ta clipa, ultima ei clipa…ea iti va fi mereu fidela.

Acum inchide ochii…simti cum frigul te cuprinde, noaptea te strange in brate si un fior iti strabate tot corpul. Vezi noaptea cu ochii inchisi, admiri stelele fara sa le privesti, adulmeci acelasi miros sarat si stii ca este tot acolo, stii ca te asteapta.

No comments: