Wednesday, September 8, 2010

Absolutul


M-au napadit ganduri de maturizare zilele astea, ganduri de seriozitate…pe care incerc sa le ignor ca sa treaca. Dar odata cu intoarcerea la munca, parca déjà sunt prea ocupata sa ma mai gandesc la asta.

A fost atata galagie…si totusi atata liniste in ultimul timp. Uneori zgomotul este atat de tacut si linistea atat de galagioasa…si nu mai stiu pe care ai alege-o din cele doua…asa ca mai bine nu alegi nimic, le lasi pe ele sa te aleaga pe tine. Si apoi ele isi fac de cap cu tine, te poarta de colo colo, de adancesc si mai tare in universal tau haotic iar tu te ratacesti din ce in ce mai tare. Nu mai exista cale de scapare, usile s-au incuiat si ferestrele au gratii.

Semeni…aduci umpic dar….dar nu poti fi…Ai fi doar o imitatie nereusita, doar o fatza similara. Nici macar nu ai acelasi zambet, culoare ochilor difera, gandurile tale sunt cu totul altele…esti prea departe de ideal….dar idealul cine l-a stabilit?
Numai tu esti devina, tu ai ales, tu ai cules, tu ai decis, tu ai setat absolutul spre care trebuie sa tinda toti cei din jur…tu esti absolutul…
Nu esti tu…sunt eu…


No comments: