Wednesday, September 29, 2010

Oameni de toamna




In dimineata asta ai vrea sa mai dormi. Ceasul suna dar nu e inca momentul sa deschizi ochii, o stii, o simti…si in plus, uite cat e de intuneric afara. Sa se fi stricat ceasul?

Nu, nu este el de vina…a venit toamna. Cu greu iesi de sub asternuturi si infrunti racoarea casei, dai cu ochii de cerul innorat si zgomotul insistent al ploii dese te aduce cu totul inapoi pe pamant. Inca nu vrei sa crezi ca vara s-a terminat, ca in locul soarelui esti intampinata de nori….dar trebuie sa infrunti toammna.


Si totusi toamna nu este atat de rea…uita-te in jur. Totul este frumos colorat, nuantele calde ale frunzelor parca te dezgeatza iar picurii nu mai par atat de reci. Oamenii din jur…ceva ii face mai frumosi in dimineatza asta. Parca si ei au fost treziti, la fel ca tine, la realitate, au fost scosi din letargie, din lesinul temperaturilor ridicat. Uita-te la ei, sunt rosii in obraji, sunt veseli, sunt colorati. Si-au scos cu totii prima garderoba de toamna, cea mai dragutza pe care au gasit-o printer hainele prafuite, si au pornit sa infrunte si ei toamna.


Dimineata asta ploioasa pare sa fi readus orasul la viata iar oamenii de toamna par mai frumosi.

http://www.youtube.com/watch?v=MulRaYDqLOU&feature=related

No comments: