Tuesday, June 7, 2011

Grau in lanul de maciUnele lucruri pot fi atat de aproape de perfectiune iar iubirea poate veni de unde nici nu te astepti.
Uneori lucrul la care ai visat de o viata iti poate parea atat de nesemnificativ si poti realiza ca de fapt nu asta era visul tau ci altul, cel care abia a rasarit dintre frunzele uscate si picurii de ploaie.
Uneori soarele rasare dupa un copac, nu dupa un nor si nu de la rasarit, ci de la apus.

Intr-o noaptea tarzie, in mijlocul asfaltului, vezi crescand cele mai frumoase flori si te imbeti cu parfumul lor. In jurul lor ai ridica un gard ghimpat sa te asiguri ca nimeni nu le va face rau si le-ai acoperi cu o cupola din sticla, pentru a lasa totusi trecatorii sa le admire dar fara a le cunoaste toate secretele.
Va las pe toti in urma, astern un voal subtire peste voi, amintirilor, si imi urmez drumul departe, in necunoscut. Candva imi voi aduna fiecare bucata de puzzle, dar pana atunci le puteti pastra voi. Acum vreau sa alerg intr-un camp verde, sa-mi fac cununi de flori, sa las vantul sa-mi sopteasca la ureche si soarele sa-mi mangaie trupul.http://www.youtube.com/watch?v=nLu7p9bTJ84
No comments: