Wednesday, May 23, 2012

Hoti de zambete


Ce spui cand ramai fara cuvinte, cand gandurile tale se incurca atat de tare incat nu mai stii de unde ai pornit sau unde ai ajuns? Cum te aduni? Cum iti pui ordine in ganduri? Le iei pe fiecare in parte oare, si le pui in cate un sertar al mintii? Le combini intre ele pana reusesti sa tragi diverse concluzii?

Urasc haosul asta si totusi il iubesc. Stii ce vreau sa zic? Stii cum este? Hai sa iti explic. Este atunci cand ceva te intristeaza dar in acelasi timp este lucrul care iti aduce zambetul pe buze cu cea mai mare usurinta. Este de fapt lucrul ala care te poate face sa zambesti din nimic dar care iti neaga accesul la el. Greu de inteles? Mda, te-am avertizat déjà despre haosul in ganduri.

Cum sa fiu trista cand te maimutzaresti in fata mea? Si totusi cum sa fiu fericita cand imi furi placerea asta?

Cred ca am gasit raspunsul, hoti de zambete. Da, hoti de zambete. Ei sunt oamenii aia care iti pot face orice zi mai frumoasa, care te pot scoate din orice depresie, care mereu au vorba buna pentru tine…dar pe care nu-i  ai mereu langa tine, care fug, negandu-ti dreptul la zambetele pe care ti le pot aduce.

Complicat, complex, intortocheat, haotic…stiu…dar asa ma simt acum. Si refuz sa accept ideaa ca nu pot face nimic in privinta asta…pentru ca eu mereu rezolv problemele…

No comments: