Tuesday, May 22, 2012

On the hook


Sa dea naiba daca reusesc sa inteleg chestiile astea, am ajuns la 30 si parca degeaba, inca am atatea dileme, atatea intrebari fara raspuns. Si se mai zice ca femeiile sunt nehotarate si nu stiu ce vor... Da’ voi stiti ce vreti? Voi sunteti hotarati? Sunteti pe naiba!

Situatie
Fete sau baieti, cu totii am tinut pe cineva sau inca tinem pe cineva pe hold, tinem in plasa, in carlig sau ce alta exprimare vreti sa folositi. Cum vine asta? Este simplu. Avem componentele X si Y.  X vrea sa fie cu Y dar Y il vede pe X doar ca un bun prieten si o umbrela pentru vreme rea.

Cum rezolvam problema? Eu vad doua variante de raspuns
   1.    ii explica lui X ca sunt doar prieteni si nu vor fi vreodata impreuna, il elibereaza din plasa in care l-a tinut captiv, ii reda libertatea si spera ca vor ramane prieteni (stim cu totii cum sta treaba asta, sau fiecare are variant lui de “Hai sa ramanem prieteni”)
2 2.  Y cedeaza in fata lui X iar de aici déjà putem deriva in multe alte variante

Bun, acum care este variant cea mai buna? Care este variant favorabila? Care este alegerea ta? Ei bine…tocmai asta este idea, este alegerea ta. Nimeni nu-ti poate spune cum e mai bine, nimeni altcineva nu poate hotara in locul tau. Asa ca hotarasti tu.

Ai luat oare decizia buna? Vei afla…poate prea curand. Poate lucrurile nu sunt tocmai cum ti le imaginai tu. Dar stai, tu esti de fapt X sau Y?

Rezumatul
Nu stim cine sunt X si Y, orice asemanare cu personaje  reala este pura coincidentza. Dar trebuie sa recunosti ca ai avut perioada ta de X sau Y, sau ambele

No comments: