Monday, January 31, 2011

Pentru ca perfectiunea nu exista


Nu te cunosc, sau poate te-am cunoscut déjà si am trecut pe langa tine… Hmm neah asta este imposibil, sigur te-as fi remarcat. Si desi nu te cunosc stiu ca esti perfect. Ce te face pe tine special si unic in fata altora? E simplu, esti produsul imaginatiei mele. Esti sufletul meu pereche, esti idealul de pe piedestal, esti perfectiunea intruchipata.

Hai sa vorbim despre tine. Ochii tai sunt…adanci, ai cea mai experisa privire si ne intelegem doar privindu-ne ochi in ochi…pacat totusi ca nu le pot distinge culoare…asta poti s-o alegi tu. Si esti…surpriza…esti roscat…macar umpic, umpic de tot, macar o tenta vaga de frunze de toamna…stiu sigur, macar umpic, si iti place sa ma joc in parul tau la fel de mult cum imi place mie.

Si pentru ca esti creatia mea nu ai cum sa scapi fara in semn distinciv, ai cel putin un pierce, un flesh, un tatuaj, un aspect care sa atraga privirea…ai asta fara indoiala, asta e un motiv pentru care toata lumea intoarce capul dupa noi cand ne plimbam pe strazile orasului aglomerat. Asta si faptul ca eu sunt cea de langa tine.

Si desi nu te cunosc inca stiu ca esti bland dar stii sa te impui cand este cazul. Stiu ca esti respectat de cei din jurul tau, esti vioi, simpatic, vorbaret si toata lumea te place. Ca doar de asta si eu te plac.

Iti place sa gatesti, asa ca asta vom face impreuna. Vom experimenta si vom face gatitul sa fie cel mai distractive lucru, vom gati cu iubire. Si apoi vom bucura si papilele gustative ale prietenilor, pentru ca suntem amandoi atata de darnici si iubitori.

Tu esti cel care nu uita niciodata nimic. Iti amintesti fiecare aniversare, iti amintesti cand este ziua mea de nastere, nu ai uitat niciodata care este inghetata mea preferata si stii cat de multi imi plac surprizele. Stii numele tuturor prietenelor mele, stii care este culoarea mea preferata si stii ca imi place sa privesc iarna de la geam.

Tie iti place cand ma gudur ca un copil alintat sau cand imi arat latura matura. Iti place sa te prefaci ca dormi cand eu stau langa tine si imi plimb degetele usor pe corpul tau, noua ne pleace sa mormaim somnorosi dimineatza sub asternuturile calde.

Tie iti place tacerea mea, mie imi place vorbaria ta, mie imi place sa iau vara in piept tie iti place sa iei viata in maini, mie imi place caldura, tie iti place sa oferi caldura. Tie iti place sa ma trezesti sarutandu-mi umerii, mie imi place sa ma prefac ca inca dorm.

Stii sa fii copilaros si in acelasi timp matur, stii cand e momentul pentru fiecare din fetzele astea doua. Iti plac copacii infloriti primavera si teii parfumati la inceput de vara. Iti place sa alergi liber printr-un camp proaspat cosit, dar iubesti cladirile reci si gri din oras.

Tu esti un paradox, tu esti imaginea mea in oglinda intoarsa invers. Imi acoperi defectele si-mi accetuezi calitatile, langa tine devin mai buna.

Stii totusi ce nu merge bine in povestea noastra perfecta? Stii ce lipseste?

TU lipsesti, pentru ca TU esti doar o inchipuire, pentru ca imperfectiunile te fac perfect, pentru ca realitatea iti strica imaginea, pentru ca trezirea imi spulbera visul.

Dar totusi, TU esti PERFECT


http://www.youtube.com/watch?v=jDGnfT_OaCM&feature=fvst

No comments: