Tuesday, May 8, 2012

Sa citesti in oameni ca in carti


Cred ca am problem cu intelesul oamenilor. Oare chiar asa  nu pot sa recunosc intentiile si dorintele oamenilor din gesturi si cuvinte? Imi vine greu sa cred asta, si totusi ma simt in ceata in ultima vreme.

Oare mi-am pierdut abilitatea de a citi oamenii? Neah, nu cred, inca o data am dubii in legatura cu asta. Am doar senzatia ca unii oameni au ceva defect. Oare sunt ei prea nehotarati ca sa pot intelege ce vor? Sau poate se straduiesc ei destul de tare sa-si ascunda dorintele?

Nu stiu, nu inteleg, nu am o explicatie dar am o rezolvare…cred ca am sa renunt sa mai incerc sa inteleg. Da, stiu, nu e de admirat renuntarea, poate fi interpretata ca lasitate sau nu stiu, ceva negativ oricum. Dar pe alta parte, prefer asta decat sa-mi consum resursele fara sa primesc nici un rezultat, nici un premiu, nici un cuvant de bine pentru atata stradanie.

6 comments:

Anonymous said...

Nu trebuie sa renunti, parerea mea.

Eu cat de cat reusesc sa citesc oameni, DAR am o singura tipologie care nu reusesc si imi creaza mari probleme :(. Fetele extrem de frumoase, nu reusesc sa intru pe aceeasi lungime de unda. Ceva idei?

PS: Cum fu' zboru'?

Pitik said...

Depinde care sunt acele fete extrem de frumoase, daca te referi la modele...beats me, ca au creierul gol :))
Zborul linistit, nimic extraordinar :P

Anonymous said...

Mda, nu toate sunt fotomodele, prin firme prin, peste tot(din 10 barbati, 9 zic "e buna rau"...(SI CHIAR TOATE??????????) sa nu intalnesc una macar :(.

Pitik said...

Sa intalnesti o tipa buna nu e greu, problema apare dupa presupun, dar cum nu sunt experta nu te pot ajuta cu sfaturi :P

Anonymous said...

Exact, exact :(.

Si, care mai e viata ta? Ai vazut ceva interesant pe acolo?

Pitik said...

cred k putem povesti asta pe alta cai decat pe blog :)