Wednesday, February 4, 2009

Muza sonora mi-a imprastiat ideile


Ma pregateam sa scriu vreo doua vorbe (de fapt o ploaie de vorbe) cam grele ele asa, la adresa unei minunate sarbatori impamantenita si pe meleagurile noastre recent, dar m-am oprit. O nu, nu ideile sunt o problema, le aveam deja pregatite, de cateva zile tot vin una peste alta, trebuie doar sa le leg cumva.

Dar ce ma pune, ce ma impinge catre o muza sonora care mi-a taiat elanul mai repede decat un fum imi taie picioarele. Ideile alea rautacioase inca imi suna in minte, dar parca nu le pot pune negru pe alb, nu chiar acum, nu cand aud ceva atat de placut. Nu se potriveste nu se cade sa-mi murdaresc muza cu asa ceva.

Si nu mai tace, nu se mai termina, dar oare chiar ma va ajuta asta ? Mh gasesc eu ceva, gasesc eu momentul potrivit si pentru asta dar acum lasa-ma sa savurez momentul, sa traiesc sunetul.

Muza asta trezeste atatea in mine, fara sa ma lege de altceva decat de suntele pe care le scoate. Doar imi creeaza starea necesara pentru a scrie lucuri placute, fara sa fac o legatura cu ceva anume.

Gata, a tacut…pot sa ma apuc de treaba…dar parca as mai vrea ?
Nu nu, lasa, ma pun pe ideea de la care am pornit, si revenim noi candva impreuna.


No comments: