Tuesday, January 5, 2010

De ce visam vise


De ce visam ? De ce visam ceea ce visam ? De ce avem anumite vise ?
Se zice ca ar avea ceva legaturi cu realitatea, ca faci legaturi in subconstient, ca visezi lucruri la care te-ai gandit peste zi…Atunci cum se explica visele abstracte, visele bizare, visele in care nimic nu pare sa aiba sens ?

Am visat. Am visat lucruri oarecum realizabile, cum ar fi fericirea, bunurile materiale, intamplari posibile…si visele ce par cele mai usor de atins sunt totusi cele mai greu de realizat…

Dar aseara am avut un vis dubios. Un vis cu tripuri, un vis cu flacari, cu ace, cu oameni ciudati, desfigurati, cu oameni beti, cu intrerupatoare, cu lumini slabe.
Visul meu era un circ, visul meu era un haos total.
Mi s-a parut abstract cand m-am trezit…mi s-a parut abstract pana acum…dar punand ideile pe hartie nu mai imi pare atat de ireal.
Am visat oameni, am visat oamenii din jurul meu, am visat vorbele pe care mi le spun, am visat lucrurile pe care le fac…le-am visat ciudate desi ele sunt atat de obisnuite.

M-am luptat in somn, am alergat, m-am ridicat, m-am zbatut sa scap de haos…si acum imi dau seama ca este imposibil.
Visul meu este viata mea, visul meu e haosul ce pare sa ma inghita, putul intunecat in care ma adancesc din ce in ce mai tare, tara minunilor in care ma pierd.


http://www.youtube.com/watch?v=XhmRkgloUTU&feature=related

No comments: