Wednesday, October 6, 2010

Belle

Vorbind de cuvintele alea care nu costa…nu costa sa intrebi din cand in cand “Ce mai faci? Cum iti mai merge? Ce ai mai facut in ultima vreme?” Si cuvintele astea sunt la fel de gratuite ca si celelalte…si la fel pot trezi lucruri, sau le pot amorti chiar mai tare.

Iti amintesti cum candva aveai emotii? Cum candva pielea ta tresarea la o simpla privire, la un simplu cuvant? Cum te treceau fiori din cap pana in varful degetelor si te imbujorai?
Incet incet cuvintele s-au inmultit, dorintele s-au materializat si emotiile s-au consumat. Ai vrea sa mai simti acelasi lucru, ai vrea sa intorci poate timpul sau sa retraiesti momentele…Nu vei uita si iti vei aminti brusc, asa ca acum.

Degetele iti alunecau usor prin parul lui iar el iti povestea nimicuri fascinante cuibarindu-se in bratele tale…vise adolescentine, trairi ce in timp si-au pierdut intensitatea…dar daca…ai mai visa inca umpic si nu ar fi inca dimineata?

Acum fiorii te trec doar dela frig sau la un cantec care iti place, te imbujorezi doar cand te enervezi si emotii nici nu-ti mai amintesti cum este sa ai.

http://www.youtube.com/watch?v=KUXGVfmrEN4

No comments: