Wednesday, October 13, 2010

Long lost innocence


Iti amintesti fetita care se juca cu papusile? Le facea rochite, le aranja, le machia, le pregatea pentru ceea ce urma sa fie “viata” lor, aventura in care porneau. Mergea la plimbare, isi facea prieteni, era in centrul atentiei…si totul era o joaca inocenta. Citea povesti si visa la printul cu care se va casatori.

Iti amintesti de domnisoara in devenire care incepuse sa complice viata papusilor ei? Hainutele deveneau din ce in ce mai sofisticate si povestile mai complicate.

Dar adolscenta, pe ea ti-o amintesti? La papusi a renuntat déjà de ceva vreme, acum propria ei viata e un tetru de papusi, acum hainutele sunt ale ei, ia singura decizii, face asa cum ii place. E totusi o adolescenta cuminte care inca mai crede in povesti, inca asteapta un Fat Frumos care sa o duca intr-o lume de poveste.

Uite cum toate astea au trecut. Acum o privesti, e o femeie in toata firea. Refuza inca realitatea din cand in cand desi romanele cu cavaleri le-a dat uitarii. Vremea povestilor a apus si, odata cu ea, visele se spulbera unul cate unul.
Privirea ei si-a pierdut inocenta, visele s-au schimbat, acum e cu picioarele pe pamant…viseaza doar uneori la vremea inocentei demult pierdute….si la papusi



http://www.youtube.com/watch?v=WOiRKu5MI7I


No comments: