Monday, February 14, 2011

Surprizele inimilor insangerate


Unele lucruri, oricat le-ai forta, nu se intampla. Incerci, ai impresia ca e ceea ce trebuie sa fie, ca asa va fi bine…dar iti dai seama ca ai fortat umpic nota. Realizezi ca ai vrut sa para cea mai buna alegere, ca i-ai atribuit caracteristici pe care nu le are si ca…mai bine te dai la fund.

Iar pe cealalta parte sunt lucrurile care vin de la sine, care se intampla pur si simplu. Nu incerci sa te convingi ca sunt cele mai bune si totusi ai o senzatie placuta in privinta lor. Poate nu este lucrul cel mai sigur, dar parca e mai placut elementul surpriza.

Si atunci te lasi dus de val, te pierzi in idei, in imaginatie, pentru ca este atat de usor sa o faci, pentru ca iti vine atat de natural. Elementul supriza are farmecul lui si iti da fiori…poate doar pentru ca este surpriza, poate nu. Cine stie…dar cui ii pasa? Atata timp cat senzatia este placuta.

Fumul unei tigari care nu iti apartine in aerul de primavera, racoarea care inca persista, dorinta sa vezi verdele ierbii si albul copacilor infloriti. Mmmm imi este dor de mirosul necopt al copacilor infloriti, de Cismigiul multicolor…dar toate sunt aproape, si stiu ca primava ma va surprinde la fel de placut ca in fiecare an.

In ziua inimilor insangerate, in sarbatoarea comertului American, in falsul sarbatorilor imprumutate, parfumul primaverii bucurestene isi face usor loc.


http://www.youtube.com/watch?v=Hj9sX1cLb0w

No comments: