Thursday, July 1, 2010

It's oh so quiet

Hai sa vedem…ce avem in meniul de azi…

Ei bine, in meniul de azi avem Bjork. Da stiu ca arata bine, ca ea asa si pe dincolo, dar nu e chiar ea subiectul ci un anume cantecel care m-a trimis in anumite locuri prin creier.
Si avem asa…avem linistie, avem calm, avem lacuri adanci si nemiscate, paduri impietrite si singuratate in care te acomodezi, care devine intr-un fel casa ta si parca nu vrei sa o abandonezi, te-ai obisnuit asa. Si e asa bine acolo, dar uneori iti este dor si ce faci?
Cum ce faci? Deschizi usa si iesi afara…

Si afara e haos, afara e galagie, afara totul explodeaza, acolo oamenii sunt grabiti, acolo viata curge in viteza si te ameteste. Te sperii, tresari la orice, incepi sa strigi, sa intri in panica. Aici iti e frica, aici nu esti in siguranta…aici…aici…aici…si apoi incepe sa-ti placa.

Si totul explodeaza, incepe revolta, incepe petrecerea, incepe viata…si totusi…ce rost are?
Cerul cade pe tine, peretii se darama, revolutie, sar sigurantele, diavolul isi face de cap, suna clopotele, urli si tipi, gata ,s-a rupt vraja ….si ce rost are?

Ei bine, are…doar asta are rost, doar asta are farmec, doar asta te aduce la viata, doar asta te completeaza…si atunci nu mai lipseste nimic…

http://www.youtube.com/watch?v=G1A_uSEjTIQ

No comments: