Friday, February 12, 2010

Capriciul si coincidentza




Capricii…capricii, mofturi, dorinte si coincidentze…
Care pe care, cum si cand

Iata obiectul adorarii, iata capriciul cum sta frumos in vitrina. Atata timp te-ai uitat la el prin geam dar acum ai reusit, esti in magazin, la doar cativa pasi distanta. Acum iti ramane doar sa intinzi mana si sa-l iei, acum poti…dar ceva parca inca te retine. Inca admiri de la distanta, inca il lasi pe piedestalul pe care l-au urcat, simti ca trebuie sa mai astepti, simti ca nu a venit inca momentul. Asa ca mai astepti…

Intre timp apare coincidentza. Si ce faci ?
Prostii faci…sau…poate nu a fost o prostie, poate asa trebuia sa fie.
Coincidentza a venit pe neasteptate, tu inca visai la capriciul tau, tu erai inca cu gandul acolo sus…nici nu ti-ai dat seama cand te-a lovit, cum s-a strecurat in viata ta, cum s-a cuibarit comod si a dat totul peste cap.

Pentru ca da, concidentza ti-a zguduit universul, a provocat haos, si apoi ce a facut…a plecat la fel cum a venit, pe neasteptate.
Iar capriciul…capriciul a ramas inca pe piedestal iar tu privesti inca o data prin geamul vitrinei. Treci in fiecare zi pe langa vitrina si ai vrea sa deschizi usa…admiri prin geam dar ceva te retine…de ce ?

Iti poti imagine cum ar fi putut sa fie ? Da, iti imaginezi, stiu ca faci asta, te vad, te simt…atunci fa-o. La naiba fa-ti curajul ala, deschide usa.
Lasa imaginatia, incepe sa o traiesti.

Fa-o ! ACUM ! AZI !

Da…fa-o…suna atat de simplu…


http://www.youtube.com/watch?v=IPvPCnSxHK8&feature=related

No comments: