Tuesday, November 10, 2009

Pe alt film


Nu-i asa ca iti plac filmele ?
Alea in care totul se termina mereu cu bine, in care toti oamenii devin fericiti, in care el ramane mereu cu ea, in care personajul principal ramane viu, chestiile siropoase si atat de departe de adevar.
Ei bine stiu ca-ti plac, eu insa le urasc.
Ce rost are sa te uiti la ceva ce chipurile reflecta realitatea cand totul e de fapt o minciuna ?
Nu va fi niciodata ca in filme, realitatea e cu mult diferita.

Si ma deprima sa-i vad pe toti fericiti cand eu vad atatea probleme in jur, sa vad cum totul se termina cu bine cand de fapt exista atatea piedici, si cum toti isi ating visul cand in realitate multi se duc fara sa fi ajuns macar aproape de el.

Ma amuza uneori, ma tin captiva, ma sperie, dar pana la sfarsit ajung sa ma enerveze…pentru ca sunt doar minciuni deprimante ce te fac sa speri intr-o viatza mai buna…pe care oricum nu o vei avea niciodata. Sunt niste basme de adormit copii, adaptate la vremuri moderne si aduse mai aproape de viata…dar raman tot basme.
Nu mai visa, incepe sa traiesti, sa te vad atunci ce mai zici.http://www.youtube.com/watch?v=Yg_rf2d894k&feature=related


1 comment:

kate said...

printul nu mai soseste oricine o stie , si poate ca frumoasa din padurea adormita a murit .... asta e defapt realitatea basmelor pe care le traim noi

classicdealtfel !