Thursday, February 4, 2010

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate.

Ca bine suna asta...a dracu inseamna ca-s pesimista. Sau ca sunt femeie si deci prevazatoare. Care-i ma ala care a inventat al 6 lea simt la femei? Ca acum serios vorbind, imi cam vine sa-mi bag picioarele in el de simt. Sa-l ia naibii barbatii, ca uite asta ma face pe mine pesimista...al 6 lea simt e de vina.

Si din cate am vazut pana acum, nu vrea nici de al dracu sa functioneze la chestii optimiste, la lucruri pozitive, numai catre pesimism se indreapta, numai presentimente de rau ne dau...una buna n-ar scapa printre ele...

Hai nu vreti voi simtul asta? Ca pe mine nu ma bucura, nu ma satisface, nici macar nu ma previne una peste alta, doar imi spune mai devreme ceea ce oricum n-as vrea sa aud

4 comments:

Anonymous said...

Of of, acum vad ca ai picat exact in panta opusa a ceea ce erai.
Stiu ca nu e cel mai placut sentiment sa anticipezi anumite lucruri pentru ca anticipezi si vezi ceea ce nu vrei de fapt sa sti. Adevarul costa, si multi nu il vor dar pana la urma ne loveste. Orice ai patit treci peste cat mai repede pentru ca nu are rost sa ramai jos. referitor la ce ai zi in postarea anterioara, nu ajuta cu nimic si nu merita sa generalizezi si sa te razbuni pe toti pentru greselile sau tradarea unora.

RKO

Anonymous said...

Dar exista si presimtiri bune, mai rar dar exista. Trebuie poate doar sa incerci sa treci peste pesimism si sail ingori. Nu totul merge rau la infinit. O sa vina si soarele pentru tine intro zi. Asa ca nu te mai gandi numai la iarna si asteapta soarele, la el trebuie sa te gandesti, nu la frig si iarna.

RKO

Anonymous said...

:| parca am citit ceva ce am scris odata la betie si nu mai tin minte, insa e evident ca e scris de mine. Nu stiu daca e neaparat feminin acel al 6-lea simt de care pomenesti.
Eu ma tot conving ca e vorba de paranoia la mine, insa e o paranoie care se materializeaza. Intrebarea este.. daca intr-adevar prevedem lucruri inevitabile, si atunci exista destin&shit, sau atragem asupra noastra viziunile astea? Eu as tinde mai degraba spre a doua varianta.
However, nu sunt de acord cu titlul. Si cred ca nici tu, pana la urma. Pun eu pariu pe asta, poftim. Si ca sa plusez, spun ca urasti nu pesimismul, cat faptul ca reusesti sa fii optimista desi "simtul" iti spune altceva, and that always gets you a little fucked up after all. :)

Pitik said...

Sa stii ca e foarte posibil sa fie paranoia...eu personal stiu ca sunt al dracu de paranoica. Daca prevedem...pai nu stiu daca chiar prevedem, presimtitm sau ce facem...dar se intampla. Probabil doar luam in calcul ce se poate intampla bine si ce se poate intampla rau si aveam doar senzatia ca am prevazut.

Da? Crezi ca-s optimista? Pai ar fi bine, cred ca vreau si eu sa cred asta :D