Monday, December 22, 2008

Fericirea


Cine a stabilit definitia fericirii ? Sau, exista oare o definitie exacta a fericirii ? Neah, nu cred, nu cred ca cineva poate stabili o definitie clara, batuta in cuie, a fericirii.

Fericirea e atunci cand esti inconjurat de afectiune, cand stii ca ai mereu pe cineva langa tine gata sa faca orice pentru a te vedea zambind. Si in acelasi timp tu esti fericit cand poti face acelasi lucru pentru cineva.

Fericirea este atunci cand zambesti fara un motiv clar, zambesti pentru ca iti este bine, pentru ca uiti de griji si te concentrezi doar asupra acelui lucru placut. Atunci cand ti se pare ca tot ce era neplacut in viata ta a disparut in urma unei minuni, desi stii undeva in adancul sufletului ca nu este asa.

Fericirea e atunci cand zambesti vazand un copil vioi pe strada, cand auzi vrabiile ciripind, cand te racoresti sub stropii unei ploi de vara, cand cad fulgi moi de nea, cand zambesti la prima raza de soare, cand orice nimic te binedispune.

Esti fericit cand poti uita de tot si toate in jur pentru a te gandi la frumusetea acelei intamplari, la zambetul larg pe care cineva ti l-a adus pe chip.

Fericirea poate dura 5 minute, o ora sau mai multe, o zi, doua, trei. Stii totusi ca este acolo, ca esti fericit, nu conteaza pentru cat timp, nu te intereseaza, doar clipa conteaza.

Ce pacat ca este trecatoare…
Dorinta pe care mi-o pun de fiecare data cand am ocazia este…sa fiu fericita. Poate ar trebui sa-mi doresc doar sa fiu fericita cat mai des, as avea probabil mai multe sanse sa se intample.


Fericirea este cineva sau ceva iubit de tine, este tot ce iubesti. si nu, fericirea nu e un pitic ce danseaza...asta ar insemna ca eu sunt fericirea :P

No comments: