Friday, October 31, 2008

Azi e istorie


Azi se scrie istoria.

Azi e ultima zi in echipa asta, de acum totul se va schimba. Eu voi fi eu, voi vetzi fi tot voi, insa totul va fi altfel. De azi voi fi pe cont propriu, stapana pe situatzie si cu soarta in maini.

Azi este ziua fantomelor, strigoilor si a altor personaje dubioase, noapte cu monstri si personaje fantastice care pentru mine intra in istorie. Ziua in care am plecat la colindat si toata lumea mi-a zambit.

Azi este ziua cand am fost dragutza, amuzanta, am binedispus, am relaxat, si am mai pus o bila alba pentru drumul spre Rai.

Azi este ziua in care am oferit fara sa sufoc, am ignorat acordand atentzie, am mangaiat fara sa ating, am trait fara sa respire, mi-am pototlit setea fara apa si mi-am satisfacut dorintza de afectiune, uitand de ea.

Azi este pentru a doua oara “ziua de dupa”, dar intra in istorie ca ziua in care totul s-a schimbat, in care am inceput sa vad din alt unghi. Este momentul in care incetez sa mai astept si sa sper la asha ceva, ziua in care se schimba dorintele si sperantele, ziua in care las asta in urma mult mai usor…desi…inca am ceva retineri.

AZI este ziua in care tu ma vrei mai mult decat ieri, mai mult decat maine, asta e ziua in care se schimba rolurile.

No comments: