Friday, February 22, 2008

Ambalaje


Mi-ash dori sa nu mai conteze atat de mult ambalajul….


Eu nu sunt o marfa frumos ambalata in staniol. In cel mai interesant caz ash putea fi o bomboana speciala intr-un amabalaj foarte colorat….Azi avem in meniu ambalaje.


Deshi totzi spunem k ne intereseaza omul nu ambalajul, ce vedem mai intai? Evident acel ambalaj. Si dupa ambalaj ne cream o prima impresie si apare prima intrebare “Oare am ce sa vorbesc cu persoana asta?”. Si dak vezi o cutie asemanatoare cutieie tale, desenata intr-un stil similar, impachetata intr-o hartie in aceleashi tonuri k si tine te gandesti k ai putea incerca.


Itzi place sa admiri un ambalaj care s-ar potrivi sufletului tau, un ambalaj care sa te faca sa crezi k atzi putea avea lucruri in comun, personalitatzi apropiate, gusturi identice.


Ambalajul meu…e dintr-o folie galagioasa de plastic, foarte vesel colorat, si micutz, incap intr-o cutie mica, pe care o bagi intr-un buzunar caldutz, aproape de suflet.

2 comments:

Anonymous said...

arunca invelitoare pe jos, lasa bomboana aboandonata in bucatarie pe jos..insa morala tine-o in suflet!

Anonymous said...

sunt bomboane varsate...ce nu au ambalaj si totusi sunt asa delicioase...multa lume le cumpara...sunt ieftine si ofera f multa placere...au diferite arome,forme,culori...in cazul lor care este ambalajul?de ce luam asa de multe?face o bomboana frumos ambalata l fel cu una din cele varsate?poate s faca mai mult sau mai putin...depinde doar de ce gust iti lasa...asa si cu oamenii...desi multi poarta jeansi si tricou sunt asa diferiti si pot lasa un gust asa bun...suficient este s trecem de bariera aceasta a ambalajului si sa nu mai fim asa superficiali
=MISS-VAGINA=